تگ H2 چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
ارسال شده توسط مهدی فاتحی فر
بهمن 23, 1401
142 بازدید
تگ H2 را می توان به عنوان مهمترین عنوان در محتوای صفحات وب در نظر گرفت. در مقاله قبلی به تگ H1 اشاره کردیم و در این مقاله به معرفی کامل تگ H2 می پردازیم و وضعیت و تاثیر آن را برای شما عزیزان توضیح می دهیم. استفاده صحیح از تگ های h در صفحه، جدا از ارائه ساختاری منظم، در سئو سایت نیز تاثیر دارد که در این مقاله به دلیل اهمیت آن به آن می پردازیم. همراه سئو لرن با مقاله تگ H2 چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ باشید.
تگ H2 چیست و چه کاربردی دارد؟
از سرفصل ها به عنوان راهنما برای ایجاد نظم محتوا و دسترسی سریع در صفحات وب استفاده می شود. تگ های H2 را می توان به عنوان سرفصل های فهرست در محتوا در نظر گرفت. اگر از H1 به عنوان عنوان شاخص در محتوا استفاده کنیم، عنوان H2 نیز نمایه محتوای آن خواهد بود. البته می تواند زیر مجموعه ای از تگ های H3، H4 باشد. او همچنین از H6 استفاده کرد. در واقع، از H1 تا H6، سلسله مراتب عنوان به شکل ساده ادامه می یابد. یعنی اگر H2 نیاز به زیرمجموعه دارد، زیرمجموعه آن باید H3 باشد و اگر H3 به زیر مجموعه نیاز دارد، می توان از H4 و H6 استفاده کرد. اگر بخواهیم این موضوع را به صورت تئوری بررسی کنیم، والد تگ H6 تگ H5 است و تا H1 ادامه دارد. با H1 موضوع اصلی صفحه مشخص می شود، با H2 عنوان اصلی و بقیه به عنوان زیرمجموعه های وابسته سرفصل ها استفاده می شود.
مقاله پیشنهادی: تگ H1 چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
توضیح تاثیر تگ های H2 بر سئو سایت
همانطور که در مقالات و مطالب قبلی اشاره کردیم، ساختار صحیح محتوا تاثیر مطلوبی بر سئوی سایت دارد. این موضوع را به عنوان مقاله ای ویژه تحت عنوان تاثیر ساختار سایت بر سئو مطرح کرده ایم. با توجه به اینکه H2 به عنوان یک راهنما عمل می کند، می توان موضوع و طرح کلی مطالب را به راحتی به موتورهای جستجو و همچنین کاربر منتقل کرد. توصیه می شود از کلمات کلیدی صفحه در عناوین هوشمندانه و به گونه ای استفاده کنید که آزاردهنده و اسپم نباشد. بر اساس مطالعات انجام شده، این تاثیر مثبت (هرچند کوچک) بر رتبه بندی کلمات کلیدی صفحه در نتایج جستجوی گوگل دارد.
بررسی تعداد تگ های H2 استفاده شده در صفحه سایت
راه های مختلفی برای این کار وجود دارد که ما دو مورد از آنها را ارائه می کنیم. اولی بررسی موردی تیترها است که با کلیک راست و کلیک بر روی گزینه Inspect Element قابل تنظیم است. این در تصویر زیر نشان داده شده است.
print
شما چه امتیازی به این مقاله میدهید؟
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم مدیر و موسس سئو لرن. سال ها هست که در زمینه سئو بصورت کاملا تخصصی فعالیت دارم. تا به حال توانسته ام تجربیات زیادی را در سئو کسب کنم، عاشق آموزش دادن سئو به همه علاقه مندان به این حوزه هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فرمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آخرین تغییرات در الگوریتمهای موتورهای جستجو و تاثیر آنها بر رتبهبندی
آخرین تغییرات در الگوریتمهای موتورهای جستجو و تاثیر آنها بر...
ویژگی های افزونه Rank Math SEO
معرفی افزونه Rank Math SEO در دنیای وبسایتها و بهینهسازی...
ویژگی های افزونه Yoast SEO
افزونه Yoast SEO یکی از افزونههای برجسته و محبوب برای...
بردکرامب در سئو: اهمیت، انواع، و تأثیر بر بهبود رتبهبندی در موتورهای جستجو
معرفی بردکرامب در سئو همانطور که در آموزش سئو اشاره...
بهترین ابزارهای جایگزین های الکسا (3 تا از بهترین ها در سال 2023)
چندین سال بود که ابزار الکسا (Alexa) جزو پر استفاده...
گوگل دیسکاور چیست؟ چطور وارد گوگل دیسکاور شویم؟
گوگل دیسکاور چیست؟ Google Discover ابزاری قدرتمند است که روش...
دیدگاهتان را بنویسید