فاکتور FID و تاثیر آن بر Core Web Vitals
اگر وب سایتی طراحی کرده اید و با محدودیت ها و راه های بهبود وب سایت آشنا هستید، حتماً نام FID یا Core Web Vitals را شنیده اید. وقتی صحبت از ترفندهای مختلف سئو در سایت و خدمات سئو در سایت می شود، مهم ترین موارد حیاتی وب هستند که به خوبی می توانند موضوع را برای ما روشن کنند. این موضوعات مجموعه ای از مفاهیم بسیار مهم در موتورهای جستجوی گوگل را پوشش می دهند که هر کدام می توانند به بهبود رتبه سایت کمک کنند. FID یکی از این معیارها است که در مجموعه هسته حیاتی وب گنجانده شده است و سطح تعامل و ترافیک سایت را تعیین می کند.
اگر شما هم جزو آن دسته از علاقه مندان هستید و می خواهید در مورد فاکتور FID و تاثیر آن بر حیاتی وب سایت بیشتر بدانید، در ادامه اگر به زمنیه سئو علاقه مند هستیند از مقاله آموزش سئو دیدن کنید.
فاکتور FID چیست؟
قبل از بررسی تأثیر فاکتور FID بر Core Web Vitals، ابتدا می خواهیم بدانیم FID چیست؟
اصطلاح FID در اصل مخفف عبارت First Input Delay است که در فارسی به معنای تاخیر ورودی اول است. به عبارت دیگر، زمانی که کاربران سعی می کنند وارد یک وب سایت شوند و مسدود می شوند، اینجاست که فاکتور FID خود را نشان می دهد. این فاکتور به سرعت اینترنت، سرعت دانلود اطلاعات و پاسخ گویی وب سایت بستگی دارد و با افزایش این عوامل افزایش می یابد. به عنوان مثال، همه ما هنگام ورود به یک وب سایت خاص برای مدت کوتاهی با مکث مواجه شده ایم. به این زمان اندک که به دلیل تاخیر در ورود به سایت، FID می گویند. توجه داشته باشید که اخیراً فاکتورهای fid به عنوان تجربه کاربری بهتر در نظر گرفته شده و برای بهبود رتبه سایت استفاده می شود. بنابراین، اگر می خواهید سایت خود را در صفحات برتر گوگل ببینید، ابتدا باید با fid آشنا باشید.
دلیل اهمیت FID
برای همه ما پیش آمده که با آن شخص خاص قرار مهمی گذاشته ایم و برای این تاریخ تدارک زیادی دیده ایم. نه تنها ما، بلکه همه افرادی که در چنین شرایطی قرار می گیرند، واکنش مشابهی دارند. از لباس های جذاب و زیبا استفاده می کنند تا دید مثبتی از خود در ذهن مخاطب ایجاد کنند. وب سایت های مختلف مشابه هستند. بیشتر اوقات، بخش عمده ای از ترافیک یک سایت مربوط به همه کاربرانی است که اخیرا وارد سایت شده اند. اینکه کاربران به سایت شما علاقه دارند یا نه به عوامل مختلفی بستگی دارد. این فاکتورها فاکتورهای ux گوگل هستند و FID یکی از این عوامل است. حال اگر FID سایت شما کم باشد دیگر کاربران به این سایت نمی آیند زیرا باید زمان زیادی را برای ورود به سایت تلف کنند. اما اگر سایت خود را به زیباترین شکل طراحی کرده باشید، کاربران مشتاق ورود به سایت خواهند بود و منتظر می مانند تا همان صفحه از سایت شما بازدید کنند. حالا بیایید به FID پرسرعت برویم. مطمئناً وقتی بلافاصله بعد از کلیک وارد سایتی می شوید، خاطره خوبی از تحقیق در نت خواهید داشت و دوباره وارد همان سایت می شوید. این بار قوی تر!
طبق استانداردهایی که گوگل برای متمایز ساختن بهترین وب سایت ها از یکدیگر ارائه کرده است، سایتی با FID حدود 100 میلی ثانیه سایت مطلوب و خوبی است. حالا از 100 تا 300 میلی ثانیه باید سایت خود را بهبود ببخشید، اما اگر دیدید FID سایت شما بیش از 300 میلی ثانیه است، بهتر است برای بهبود سایت خود چاره ای بیندیشید. در غیر این صورت ممکن است اعتبار سایت شما آسیب ببیند.
Core Web Vitals چیست؟
امروزه Web Vitals گوگل مجموعه بزرگی از معیارها در نظر گرفته می شود که به سایت های مختلف امتیاز می دهد. حال با اندازه گیری ترافیک و اتفاقاتی که برای یک سایت می افتد، این پارامترها اعتبار یک سایت را تعیین می کنند و بر سئوی سایت تاثیر می گذارند. همه ما می دانیم که هیچ کس دوست ندارد صبر کند. اکنون، اگر برای ورود به یک سایت منتظر بمانید، قطعاً دیگر از آن سایت دیدن نخواهید کرد.
بنابراین باید تمامی مراحل را در این صفحه اجرا کنید تا سرعت ورود کاربران به سایت خود را افزایش دهید تا در نهایت بتوانید بیشترین کارایی را داشته باشید و سایت خود را همیشه در صفحات اول گوگل ببینید. اکنون، همانطور که توسط فعل اصلی حیاتی تعریف شده است، می خواهیم بدانیم که مفهوم fid چه تأثیری بر عملکرد سایت دارد.
همانطور که گفتیم FID یکی از پارامترهایی است که در مجموعه اصلی وب حیاتی ها گنجانده شده و سرعت ورود کاربران به وب سایت شما را اندازه گیری می کند. حال اگر این سرعت بالا باشد مطمئنا سایت شما رتبه خوبی خواهد داشت اما اگر این سرعت پایین است باید مراقب سایت خود باشید و با استفاده از سئو آن را بهبود بخشید.
شما همچنین خطاهای اصلی وب را در بخش سرچ کنسول وب سایت خود پیدا می کنید که باید برای رفع آنها اقدام کنید. توصیه می کنیم مقاله گوگل سرچ کنسول چیست؟ را مطالعه کنید.
چگونه core web vitals را در وردپرس بهینه کنیم؟
احتمالا برای بسیاری می توانید این سوال را مشاهده کنید که چگونه می توانیم رتبه سایت خود را بهبود دهیم. اولین قدم در این زمینه، بهبود بخش های حیاتی وب است که نقش اساسی در توسعه امتیاز سایت دارند. این کار سختی نیست، بلکه باید توسط افراد ماهر در این زمینه انجام شود.
البته نکات اساسی در این زمینه وجود دارد که با در نظر گرفتن این نکات می توانید به راحتی و در کمترین زمان رتبه سایت خود را از اینجا به آنجا ارتقا دهید. ما چندین راه حل را برای بهبود موارد حیاتی وب در نظر گرفته ایم. تصحیح هاست، تصحیح FID و استفاده از تصاویر مناسب، مرتبط و با کیفیت از جمله کارهایی است که در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. در ادامه با ما همراه باشید
بهبود هاست
شرکت های میزبانی هاست که برای سایت خود انتخاب می کنید، مهمترین نقش را در بهبود وضعیت سایت شما دارند. اصولا این شرکت ها با عضویت در وردپرس این امکان را دارند که وب سایت شما را به عنوان یکی از وب سایت های برتر انتخاب کرده و به کاربران بیشتری نمایش دهند. زمانی که از خدمات هاست استفاده می کنید، می توانید حافظه سایت خود را نیز بهبود ببخشید و از دیگر ابزارهای بهینه سازی مناسب و مفید استفاده کنید.
بهبود FID
همچنین می توانید هنگام ارتقای سیستم میزبانی سایت خود، FID را به طور خودکار بهینه کنید. توجه داشته باشید که امروزه نیازهای کاربران بر اساس چنین معیارهایی برآورده می شود و گوگل اعتبار یک سایت را با این معیارها تعیین می کند. با استفاده از فاکتور مدت زمان FID، می توانید مدت زمانی که کاربر باید برای محتوای سایت خود منتظر بماند و همچنین میزان تحمل کاربران را بررسی کنید. حال با در دست گرفتن این فاکتورها زمان ورود به سایت را کاهش داده و در نتیجه ترافیک سایت خود را افزایش خواهید داد. البته زمانی که سایت شما ترافیک بیشتری داشته باشد گوگل این علامت را به عنوان یکی از بهترین سایت ها می شناسد و به کاربران بیشتری نشان می دهد.
بهبود و بهینه سازی تصاویر
اکنون که مراحل مربوط به سفارشی سازی ورود مشتری در سایت را انجام داده اید، باید به سراغ محتوای سایت خود بروید. محتوای شما باید دارای تصاویر با کیفیت و متن منسجم باشد تا کاربر را جذب کند. بدون شک مطالب خسته کننده و محتوایی که حاوی هیچ محتوای مفیدی نباشد نمی تواند باعث افزایش بازدید سایت شود.
پس توصیه ما به شما این است که قبل از هر چیز تصاویر باکیفیت و جذاب را در سایت خود قرار دهید تا بتوانید مشتری را برای مدت بیشتری در سایت نگه دارید. همچنین، خوب است که جذابیت سایت خود را افزایش دهید و در نتیجه سئو سایت را با استفاده از برچسب ها و لینک ها برای ورود به صفحات دیگر بهینه کنید.
محدودیت های FID چیست؟
از آنجایی که قبلا در این مطلب در مورد فاکتور fid و تاثیر آن بر حیاتی وب اصلی صحبت کردیم، باید شما را با محدودیت های این فاکتور نیز آشنا کنیم. یکی از این محدودیت ها این است که FID فقط تاخیری را که در بررسی رویدادها در یک سایت رخ می دهد بررسی می کند و ربطی به تاخیر در قسمت های دیگر ندارد. اگر این فاکتور یک سایت باید تمام رویدادها را بررسی کند و تاخیر ناشی از این رویدادها را کنترل و به حداقل برساند. وقتی به سایت قبلی مراجعه می کنید و هر آنچه را که می خواهید دانلود می کنید، فقط به صفحات اصلی پردازنده خواهید رسید.
حال در چنین شرایطی اینکه چقدر زمان را برای دانلود از سایت یا دسترسی به محتوای یک سایت تلف کرده اید در بهینه سازی ویروسی اصلی وب بسیار مهم است. بنابراین، این ممنوعیت FID که ربطی به چنین مسائلی ندارد، ممکن است کمی به رتبه سایت شما لطمه بزند.
سخن آخر
تمامی فاکتورهای Core Web Vitals نسبت به گذشته اهمیت بیشتری دارند و در حال بررسی دائمی برای رتبه بندی یک سایت به عنوان سایت برتر هستند، با توجه به مجموعه معیارهای اخیر گوگل برای سنجش اعتبار سایت های مختلف باید انجام و تطبیق داده شود.
در این مقاله در مورد یکی از زیر مجموعه های core web vitals که فاکتور FID است و نقش آن در بهینه سازی سایت برای شما صحبت کردیم. بنابراین، اکنون که با این فاکتور آشنا شدید. متشکریم که تا آخر مقاله همراه ما بودید.
مقالات پیشنهادی سئو لرن
>بهترین شغل های 10 سال آینده ایران
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم سال ها هست که در زمینه سئو فعالیت دارم. علاقه مند به زمینه دیجیتال مارکتینگ هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فر
دیدگاهتان را بنویسید