الگوریتم کافئین | تاثیر شگفت آور در ایندکس
همانطور که می دانید گوگل همواره در تلاش است تا فضای وب و موتور جستجوی خود را بهبود بخشد تا نتایج بهتری را برای کاربران ارائه دهد، به همین دلیل دائما در حال معرفی، بررسی و به روز رسانی الگوریتم های خود است. الگوریتم هایی مانند الگوریتم پاندا، الگوریتم پنگوئن و غیره که تاثیر بسزایی در سئو سایت دارند. تا آخر این مقاله همراه سئو لرن باشید و تا الگوریتم کافئین اشنایی کامل را داشته باشید.
اگر فردی به آموزش سئو علاقه مند است ابتدا باید با الگوریتم های گوگل آشنا باشد.
الگوریتم کافئین
یکی دیگر از الگوریتم های گوگل کافئین نام دارد در 10 آگوست 2009، گوگل الگوریتم کافئین را معرفی کرد که بعدها به یکی از مهم ترین به روز رسانی های تاریخ موتور جستجو تبدیل شد. او با پشتیبانی تماس گرفت و از آنها خواست که در صورت وجود مشکل و نقص در این الگوریتم گزارش دهند. چند ماه گذشت و سرانجام در ژوئن 2010 این الگوریتم رسما شروع به کار کرد.
اگرچه به روز رسانی الگوریتم کافئین به طور مستقیم بر رتبه بندی تأثیر نمی گذارد، اما راه را برای تغییرات قابل توجهی در جستجو و سئو هموار کرد.
الگوریتم کافئین چیست؟
کافئین یک سیستم جدید در ایندکس وب است، این سیستم جدید به گوگل کمک می کند تا وب سایت ها را بخزد و داده ها را به طور موثرتری ذخیره کند.
پس از اجرای الگوریتم کافئین، نه تنها تعداد ایندکس ها افزایش یافت، بلکه نتایج اخیر موتور جستجوی گوگل نیز افزایش یافت.
سرعت ایندکس سایت ها به حدی افزایش یافته است که محتوای جدید بسیار راحت تر از قبل در دسترس کاربران قرار می گیرد. پیش از این، کاربران برای عرضه سریعتر محتوا با مشکلاتی مواجه بودند، مثلاً فرض کنید در بخش ارز کار میکنید و اگر سرعت ایندکس گوگل کند است، قطعاً باید قیمتهای فعلی را پیگیری کنید. در ارسال اطلاعات مشکلی وجود خواهد داشت، اما امروزه گوگل قادر است جدیدترین محتوا و اطلاعات را در اختیار کاربران قرار دهد.
در سال های دور که نتیجه بازی دو تیم فوتبال مثل تراکتور و استقلال را جستجو می کردید، نتیجه آخرین بازی آنها را به شما نشان می دادند، اما امروز هم نتیجه لحظه ای بازی در حال انجام را به شما می گویند و این یکی از مزایای ایندکس سریع محتوا در الگوریتم کافئین.
حال این سوال پیش می آید که کافئین چگونه عمل می کند؟
در سیستم قدیمی ایندکس، نوع و محتوای صفحات بر اساس مولفه های مختلف از جمله کلمات کلیدی گروه بندی می شد، خزنده های مختلفی به صفحات وب سایت ارسال می شد که برخی به دنبال تغییرات و برخی دیگر تغییرات قابل اعمال را مجددا فهرست می کردند. انجام دادن.
اگر سایتی در دسته Fresh قرار می گرفت، توسط ربات های مختلف گوگل بررسی می شد که به سرعت محتوای جدید را ایندکس می کرد، اما برای اکثر سایت ها، محتوا هر دو هفته یک بار به روز می شود. توالی شد.
مطمئنا سایت هایی با رتبه بهتر از این خیلی سریعتر توسط گوگل دیده می شوند و در نتیجه محتوای آنها سریعتر ایندکس می شود، اما در مورد سایر وب سایت های جدید که رتبه پایین تری داشتند، ایندکس محتوا زمان بیشتری می برد.
گوگل با الگوریتم کافئین توانایی جمع آوری داده ها و افزودن آن ها به فهرست خود را در عرض چند ثانیه به دست آورد و بدین ترتیب اطلاعات جدید به صورت گسترده و سریع تری ایندکس شده و در دسترس کاربران قرار می گیرد. در واقع کافئین بین صفحات وب سایت ها وحدت ایجاد می کند و برای پشتیبانی و پشتیبانی از محتوای وب سایت ها طراحی شده است.
علاوه بر این، الگوریتم با درک رشد آینده و چگونگی تأثیر تغییر دستگاه ها و رسانه ها بر منابع ساخته شده است. (به یاد بیاورید که الگوریتم مرغ مگس خوار توسط الگوریتم کافئین در سال 2013 دنبال شد.)
چرا گوگل الگوریتم کافئین را راه اندازی کرد؟
به روز رسانی کافئین یک الگوریتم نبود، در واقع ایجاد کافئین تلاشی از سوی گوگل برای بهبود رتبه بندی نبود، بلکه یک بازسازی کامل در سیستم ایندکس کافئین بود.
برای درک علت این مشکل، لازم است به تغییرات ایجاد شده در وب نگاهی بیندازید. اینترنت در سال 1998، زمانی که اولین سیستم ایندکس گوگل طراحی شد، تنها کمی متفاوت از سال 2009 بود. زمانی که ایندکس محتوا برای اولین بار ایجاد شد، تنها 2.4 میلیون وب سایت در سراسر جهان وجود داشت و 188 میلیون نفر با اینترنت و دنیای وب کار می کردند.
تا سال 2009، تعداد وبسایتها 100 برابر شد و به 238 میلیون سایت رسید و افراد در وب و اینترنت به 1.8 میلیارد نفر رسیدند. علاوه بر این، تغییرات قابل توجه در رسانه ها نیاز به انواع مختلف اطلاعات و داده ها از جمله اطلاعات تصویری، ویدئویی، نقشه ها و سایر داده ها را ایجاد کرده است.
با وجود این تغییرات و نیازها، سیستم قدیم مانند خانه ای دو نفره پاسخگو نبود، اما ناگهان افراد زیادی با تمام وسایلشان به این خانه اضافه می شوند.
کدام سایت ها تحت تأثیر الگوریتم کافئین گوگل قرار گرفتند؟
برخلاف سایر آپدیت ها، الگوریتم کافئین آنچنان تاثیر منفی بر روی وب سایت ها نداشت، با این حال برخی از سایت ها با افت رتبه و کاهش ترافیک ارگانیک مواجه شدند، بنابراین با راه اندازی این الگوریتم، گوگل توانایی خزیدن سریعتر و تولید را دارد. نتایج. با ایندکس بیشتر جدیدتر بود و در نهایت سایت هایی که محتوای جدید ایجاد می کردند خیلی سریع توسط گوگل پاداش گرفتند.
با سیستم جدید کافئین، همه سایت ها ایندکس می شوند و فرصتی برای دیده شدن در نتایج جستجو دارند.
پیشنهاد میشود مقاله الگوریتم پنگوئن را هم بخوانید
فواید الگوریتم کافئین چیست؟
• سرعت آن: الگوریتم کافئین می تواند صفحات وب سایت را خیلی سریع به روز و فهرست بندی کند و سرعت بالای آن در انجام این کار باعث می شود محتوای جدید در دسترس طیف وسیع تری از کاربران قرار گیرد.
• Size Index: الگوریتم کافئین شاخص محتوا را 70 درصد افزایش داد در نتیجه کاربران هنگام جستجو نتایج بهتری خواهند دید.
• ارتباط: کافئین توانست ارتباط بین نتایج جستجو و عبارت جستجو را بهبود بخشد.
• افزایش جذابیت کاربر: الگوریتم نمایه سازی و به روز رسانی محتوا با سرعت بالای کافئین می تواند در هر زمان محتوای جدیدی را در اختیار کاربران قرار دهد و این تنوع باعث جذب کاربران بیشتری شده است.
استفاده از الگوریتم کافئین برای مدیران وب سایت
هنگامی که یک مدیر سایت یا متخصص سئو تغییری در متن یا بخشی از یک سایت ایجاد می کند، الگوریتم کافئین بلافاصله از تغییر مطلع، بررسی و ایندکس می شود.
صاحبان محتوا می توانند تنها با ارسال محتوای مناسب از مزایای الگوریتم کافئین استفاده کنند، لازم به ذکر است که این الگوریتم تاثیری بر سرعت سایت و سایر شاخص های رتبه بندی وب سایت ها ندارد و از اهمیت آنها نمی کاهد، بلکه باعث نمایش و جستجوی محتوا می شود.
سخن آخر
الگوریتم کافئین با هدف بهبود سیستم ایندکس گوگل معرفی شد. سرعت این الگوریتم بسیار سریع است و در نتیجه محتوا و تغییرات ایجاد شده در آنها را در چند ثانیه به روز می کند، باز هم با معرفی الگوریتم های جدید تعجب نکنید، گوگل روز به روز بزرگتر و کاملتر می شود.
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم سال ها هست که در زمینه سئو فعالیت دارم. علاقه مند به زمینه دیجیتال مارکتینگ هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فر
دیدگاهتان را بنویسید