ساخت فروشگاه اینترنتی (آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی)
چرا باید فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟
دلایل ساخت فروشگاه اینترنتی
در این مقاله آموزش صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی تصمیم گرفتیم به یک سوال بسیار مهم پاسخ دهیم. چرا باید فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟ اگر به این سوال بسیار مهم پاسخ درستی بدهید و مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را درک کنید، به راحتی می توانید برای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی خود برنامه ریزی کنید و در این مسیر به موفقیت برسید. راه اندازی فروشگاه اینترنتی مزایای زیادی دارد که در این مقاله به بررسی برخی از مهمترین آنها می پردازیم. اگر می خواهید درباره دلایل راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی و مزایای آن بیشتر بدانید، تا انتهای مقاله ساخت فروشگاه اینترنتی همراه سئو لرن باشید.
درباره پادکستی ساخت فروشگاه اینترنتی
مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی
1. ایجاد بازار فروش بیشتر و توسعه سریعتر
در واقع قطعا داشتن یک فروشگاه اینترنتی می تواند تاثیر زیادی بر فروش و رشد و توسعه کسب و کار شما داشته باشد.
2. فروشگاه همیشه در دسترس خریدار است
3. فروشگاه همیشه باز است
4. فروش با تنوع بیشتر و هزینه کمتر
5. هزینه تبلیغات ارزان و گسترده است
6. افزودن محصولات جدید بدون هیچ محدودیتی
7. عدم نیاز به سیستم حسابداری خاص
8. اعتبار بیشتری برای فروشگاه فعلی دریافت کنید
9. مدیریت فروشگاه از هر کجای دنیا
پیش نیاز های ساخت فروشگاه اینترنتی
سوال بیشتر کاربرانی که قصد راه اندازی یک کسب و کار آنلاین و یا یک فروشگاه اینترنتی را دارند این است که برای این کار چه پیش نیاز هایی لازم است یا به طور کلی هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی چقدر هست؟
ساخت فروشگاه اینترنتی موفق: پیش نیاز ها:
هر فروشگاه اینترنتی جدا از نوع فعالیت و محصولات خود دارای پیش نیاز های مشابهی میباشد که به صورت تقریبی هزینه های راه اندازی آن را مشخص میکنند و نسبت به وسعت و نوع کار متفاوت است. مانند ساختن یک فروشگاه فیزیکی ساختن یک فروشگاه بصورت اینترنتی هم مرحله های خاص خود را دارد که باید تمامی آن ها را به ترتیب اجرا کنیم.
پیش نیاز های کلی راه اندازی فروشگاه اینترنتی عبارت است از :
- اعتماد به نفس بالا و داشتن هدف معین
- شناخت مخاطب و انتخاب بازار هدف
- انتخاب دامنه متناسب با کار
- تهیه هاست و فضای زیر ساخت مناسب
- انتخاب قالب فروشگاهی
اول از هر چیز باید بدانیم که اصلا دامنه , هاست و قالب چیست؟
اگر یک مغازه را فرض کنیم , دامنه نام آن مغازه , هاست مکان آن و قالب استایل و شکل آن مغازه است , در ادامه توضیحات بیشتری در این باره خواهیم داد.
دامنه: همان آدرس (url) هست که با وارد کردن آن در مرورگرتان وارد یک سایتی میشود مثلا با وارد کردن seolearn.ir وارد سایت سئو لرن میشوید. با زبان ساده ترین برای شما توضیح دهم: برای راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی که درآمد خوبی داشته باشد باید در منطقه ای درست و نشانی سر راستی راه اندازی کنیم که مشتری با یکبار دیدن آن را بخاطر بسپارد. آدرس اینترنتی شما هم باید بگونه ای باشد که زمانی که کاربر یکبار وارد سایت شما میشود آدرس سایت شما را در ذهنش نگه دارد و دفعات بعدی هم به جای رقیبتان به شما مراجعه کند.
هاست: در زبان انگلیسی به معنای میزبان است که یک سرور میتواند به چندین قسمت مجازی تقسیم شود که به هر قسمت از آن هاست گفته میشود.
مقاله پیشنهادی: الگوریتم E-A-T گوگل
هدف شما چیست؟
اولین و مهم ترین پیش نیاز برای شروع هر کار مخصوصا بر بستر اینترنت , هدف معین + انگیزه کافی = موفقیت . پیش از هر چیز از خود بپرسید که توانایی و انگیزه کافی برای این کار را دارید یا نه
شما باید توانایی قبول شکست های خود باشید , ماشینی که میخرید همان ماشینی است که روزی باید آن را به تعمیرگاه ببرید ؛ یک فروشگاه اینترنتی هرگز از این قاعده مستثنا نیست!
بازار هدف :
اگر یک فروشگاه فروش لباس را با فروشگاه فروش کتاب مقایسه کنیم بنظرتان کدام یک مخاطب های بیشتری دارد ؟ مسئله اینجاست که افراد نیاز ضروری به کتاب خریدن ندارند ولی لباس یک نیاز است و قطعا بازار وسیع تری را در اختیار خود دارد .
انتخاب دامنه متناسب با کار :
دامنه یکی از مهم ترین انتخاب های شماست . اگر دامنه اشتباه انتخاب کنید مثل این است که نام مغازه شما برنج فروشی حسن باشد ولی در آن لباس بفروشید ! برای مثال مجموعه سئو لرن دامنه seolearn.ir را برگزیده .
مقاله پیشنهادی : انواع پسوند های دامنه + معرفی دامنه های محلی و جهانی
دامنه سایت هرچه کوتاه تر و مفهومی تر باشد برای کاربران سایت راحت تر است و قطعا با گذشت زمان تاثیرات مثبت آن نمایان میشود.
پسوند های مختلفی برای ثبت دامنه ها وجود دارد که از دامنه های جهانی و عمومی میتوان از : com , net و org و از دامنه های خاص که مخصوص کشور هاست به ir ایرانی اشاره کرد
تهیه هاست و فضای زیر ساخت مناسب
همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم هاست زیرساخت سایت یکی دیگر از عناصر کلیدی وبسایت شما میباشد . انواع مختلفی از هاست ها وجود دارد که خرید یا تمدید آن ها به صورت ماهانه و یا سالانه میباشد .
یک هاست خوب با منابع کافی تاثیر بسزایی در سئو و سرعت بارگذاری سایت شما دارد که این مورد برای کاربران بسیار مهم است ! طبق آمار ها نیمی از کاربران در صورت کند بودن سایت به سرعت آن را ترک میکنند .
بعضی از افراد این تفکر را دارند که ابتدای کار با هاست ارزان تر شروع میکنیم و با گذشت زمان آن را ارتقا خواهیم داد که کاملا تفکر اشتباهی است ! سرعت و منابع سایت برای گوگل بسیار مهم است و میتواند به سئو سایت شما کمک بسیاری کند
هاست خوب از کجا بخرم؟
بی شک انتخاب بصرفه ترین و بهترین هاست با پشتیبانی عالی کار آسانی نیست , اگر به دنبال هاست با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از هاست های لینوکس ایران هست ولی میتوانید با سرچ در گوگل انواع پلن ها را ببینید.
خرید بهترین قالب فروشگاهی وردپرس
گام آخر برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی تهیه قالب متناسب با فروشگاه شماست , شما با انتخاب برترین سیستم مدیریت محتوای دنیا یعنی وردپرس و نصب آن بر روی هاست خود میتوانید به راحتی انواع قالب های فروشگاهی با کیفیت و امکاتات عالی و مجهز کردن آن به ووکامرس یک فروشگاه اینترنتی جذاب را در اختیار داشته باشید
رایگان بودن , پشتیبانی قوی , آپدیت های منظم , فراوانی برنامه نویس وردپرس در ایران , پنل کاربری آسان و به دور از پیچیدگی و هزاران مزیت باعث آن شده که بیش از 60 میلیون از وب سایتهای جهان با استفاده از وردپرس وبسایت خود را طراحی کنند !
انواع سیستم های مدیریت محتوا :
- وردپرس WordPress
- جوملا Joomla
- دروپال Drupal
- پی اچ پی نیوک PHP nuke
- پرستاشاپ PrestaShop
- اپن کارت OpenCart
پیشنهاد سئو لرن به شما وردپرس WordPress میباشد
حال سوال اینجاست که چرا سیستم مدیریت محتوای وردپرس را برای راه اندازی فروشگاه انتخاب کردیم؟ مهمترین دلایل این انتخاب عبارتند از:
پشتیبانی خوب: وردپرس در ایران پشتیبانی خوبی دارد. توسعه دهندگان زیادی در ایران هستند که کارکردها و ویژگی های مورد نظر شما را خیلی راحت و با کمترین هزینه پیاده سازی می کنند.
تعداد توسعه دهندگان وردپرس: همچنین تعدادی از توسعه دهندگان در سراسر جهان وجود دارند که به صورت رایگان توسعه می دهند که اکثراً وردپرس و ووکامرس را به صورت رایگان توسعه می دهند.
منبع عالی برای توسعه سایت: اگر هر روز به مخزن وردپرس سر بزنید، خواهید دید که افزونه های زیادی نوشته و منتشر شده است. به این ترتیب با کمک افزونه ها می توان امکانات مورد نظر را به وب سایت اضافه کرد و نیازی به جستجوی برنامه نویس ندارید. برای این منظور به سادگی به وب سایت wordpress.org مراجعه کنید.
فراوان بودن برنامه نویس در ایران: اگر به دلایلی نتوانستید افزونه ای را بیابید که عملکرد مورد نظر خود را به وب سایت اضافه کند، به راحتی می توانید برنامه نویسانی را برای سایت خود انتخاب کنید که فرآیند مورد نظر شما را با سرعت بالا انجام دهند. از طرف دیگر، انتخاب برنامه نویس به عهده شماست. به عنوان مثال از بین 20 برنامه نویس می توانید خیلی راحت برنامه نویسی را انتخاب کنید که تخصص بالاتری داشته باشد و قیمت مناسب تری ارائه دهد. به هر حال، نیاز فروشگاه در کمترین زمان برآورده می شود.
هزینه جانبی بسیار پایین وردپرس و ووکامرس: زمانی که برنامه نویسان زیادی در ایران و توسعه دهندگان زیادی در دنیا وجود دارند که افزونه های حرفه ای و عالی را به صورت رایگان منتشر می کنند و از طرفی پشتیبانی عالی از وردپرس در ایران وجود دارد، هزینه راه اندازی هزینه های شما نیز می شود. و توسعه یک وب سایت فروشگاهی به این نتیجه می رسد. اینها مهمترین دلایلی هستند که چرا ما وردپرس و ووکامرس را انتخاب کردیم و می توانند در راه اندازی یک فروشگاه آنلاین به شما کمک زیادی کنند.
مقاله پیشنهادی: زامبی پیج چیست؟ صفحات زامبی چیست؟
قالب از کجا بخرم؟
وبسایت های معتبر زیادی برای تهیه قالب و افزونه وجود دارد که میتوان مدرن ترین متدهای طراحی وب در قالب هزاران محصول آماده طراحی سایت را از آنجا تهیه کرد.
سخن پایانی
امیدواریم این مقاله ساخت فروشگاه اینترنتی کمک شایانی در راستای تحقق هدف شما داشته باشد و همچنین خوشحال میشویم با دادن امتیاز به این مقاله و اشتراک نظرات خود به ما در راستای ارتقا کیفیت کار خود همراهی کنید.❤
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم سال ها هست که در زمینه سئو فعالیت دارم. علاقه مند به زمینه دیجیتال مارکتینگ هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فرمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
افزونه یا پلاگین چیست؟
بالا بردن سرعت سایت وردپرس با غیرفعال کردن Cron Job
سرور مجازی یا VPS چیست؟ چه کاربردی دارد؟
گوگل تگ منیجر چیست؟ Google Tag Manager (GTM)
در انتخاب رنگ سایت چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟
معرفی بهترین درگاه های پرداختی ایران
18 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
برای انتخاب قالب از چه سایت هایی استفاده کنیم؟
داخل گوگل سرچ گنید خرید قالب سایت های زیادی رو مشاهده میکنید
درود و اردت.
ممنون از زحمتی که برای این مقاله کشیدید. استفاده کردم و خیلی عالی بود.
با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما
عزیزید، متشکرم
بسیار عالی و مفید
خوشحالم که راضی بودید
شما خودتون فروشگاه اینترنتی میسازید؟
بله پشتیبانی پیام دهید.
خیلی ممنون مفید و تاثیرگذار بود
خواهش میکنم در خدمتم
بسیار ممنون از مقاله کاربردیتون
خواهش میکنم در خدمتم
بعد اینکه فروشگاه اینترنتی ساختیم چه کار هایی باید انجام بدیم؟
درود
بعد ساخت فروشگاه اینترنتی محصولات رو به ترتیب وارد سایت کنید سایت رو سئو کنید و به فروش برسید
دامنه ir بهتره یا دامنه com ؟
میتوانید از مقاله زیر استفاده کنید
https://seolearn.ir/%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%86%d9%87-ir-%db%8c%d8%a7-com-%da%a9%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a6%d9%88-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%9f/
بسیار مفید و کاربردی
بهترین نکات در مورد پیش نیاز های ساخت فروشگاه اینترنتی گفته شده، عالی بود