بهترین ابزار های رایگان سئو سایت
بهینه سازی سایت و سئو عباراتی آشنا هستند که امروزه هر کسب و کاری که یک وب سایت برای فروش دارد به آن نیاز دارد. سئو دانش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است، دانش پیشرفته ای که می توانید با استفاده از ابزارهای خاص آن را گسترش دهید و به پیشرفت پروژه های خود کمک کنید. اگر به یک متخصص سئو نیاز دارید، حتما از افراد با تجربه بالا کمک بگیرید تا بتوانید با درصد خطای پایینی به کار خود ادامه دهید. در این مقاله قصد داریم در مورد بهترین ابزار های رایگان سئو سایت همراه سئو لرن باشید. ابزارهای مفید و کاربردی که هر سئو به آن نیاز دارد. این ابزارها به قدری کامل و جامع هستند که می توانید با تمرکز روی این ابزارها پروژه های خود را نهایی کنید.
سئو چیست؟
چرا به سئو نیاز داریم؟
معرفی بهترین ابزارهای رایگان سئو و بهینه سازی سایت
زمان معرفی بهترین ابزارهای رایگان سئو فرا رسیده است. قسمت مفید و کاربردی که می خواهیم این ابزارها را مرور کنیم تا با آنها آشنا شویم:
ابزار SimilarWeb
SimilarWeb یک ابزار خوب و کاربردی در زمینه سئو است. در سئوی سایت خود، جدا از نیاز به آزمایش مداوم سایت، باید بتوانید رقبای خود را نیز تجزیه و تحلیل و پیگیری کنید. شما می توانید با کمک ابزار مشابه وب رقبای خود را بررسی کنید تا ببینید سایت آنها چقدر ترافیک دارد. رتبه او چند است؟ و …. این ابزار اطلاعات دقیق و روشنگری را در اختیار شما قرار می دهد که با بررسی رقبا می توانید از آنها برای به دست آوردن بینش خوب استفاده کنید. برای استفاده از این ابزار باید از VPN استفاده کنید. این ابزار در دو نسخه رایگان و غیر رایگان در اختیار شما قرار گرفته است و می توانید از نسخه رایگان استفاده کنید، اما تنها 5 مورد را می توانید بررسی کنید که استفاده از این ابزار برای سئو سایت شما خالی از لطف نیست.
ابزار Google Search Console
ابزاری کاربردی و دقیق برای کنسول جستجو که بدون اطلاع از ویژگی های منحصر به فرد کنسول جستجو، سئو کمتری دارد. Search Console ابزاری کاملا رایگان است که اطلاعات عالی و دقیقی را در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعاتی مانند کل کلیک ها، برداشت ها، میانگین موقعیت سایت در صفحات سایت میانگین نرخ کلیک سایت را به شما می دهد. کنسول جستجو به گونه ای طراحی شده است که بیشترین بازدید را بر اساس عبارات جستجو در اختیار شما قرار می دهد. به عبارت دیگر، شما با هر عبارت جستجو شده در گوگل و مرتبط با سایت خود، تمام ورودی ها را نشان می دهید. با تجزیه و تحلیل این قسمت می توانید محتوای مفید و سازنده ای برای صفحات سایت وبلاگ خود ایجاد کنید و بر اساس جستجوی کاربر محتوای ارزشمندی تولید کنید. همچنین می توانید ویژگی های کاربردی تری مانند تجزیه و تحلیل سایت، لینک های داخلی، صفحات دارای مشکل، بک لینک های داده شده به سایت خود، ریسپانسیو بودن سایت در موبایل داشته باشید که امروزه امری پیچیده و کاربردی محسوب می شود.
ابزار Broken link check
همانطور که از نام این ابزار پیداست، می توانید از این ابزار برای بررسی لینک های خراب در سایت خود استفاده کنید. همانطور که می دانید صفحات با خطای 404 برای گوگل مضر هستند زیرا وقتی کاربر به این صفحات می آید در کسری از ثانیه سایت شما را ترک می کند که به دلیل آن نرخ پرش دریافت می کنید. با بررسی لینک شکسته، می توانید لینک های شکسته شده را در سایت خود پیدا کرده و رفع کنید. این ابزار به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار می گیرد. در همین راستا پیشنهاد می شود به مقاله انواع ارور های گوگل چه معنایی دارد؟ را بخوانید.
ابزار Screaming frog
Screaming Frog Tool یکی از ابزارهای مفید و خوب سئو است که می توانید از آن برای تحلیل کلی سایت خود استفاده کنید. Screaming Frog اطلاعاتی مانند لینک های خروجی، تغییر مسیر صفحه، توضیحات متای صفحه، عنوان هر صفحه، تعداد تگ های h در صفحات و غیره را در اختیار شما قرار می دهد. برای استفاده از Screaming Frog باید نرم افزار آن را از سایت اصلی دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.
ابزار gtmetrix
gtmetrix یک ابزار رایگان و کاربردی خوب در زمینه بررسی و تست سرعت سایت است که می توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید. امروزه سرعت سایت یکی از معیارها و فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه بندی سایت می باشد و اگر سرعت لود وب سایت بسیار پایین باشد متاسفانه در SERP گوگل قرار نمی گیرد. اکنون با gtmetrix می توانید سرعت سایت خود را تست کنید و اگر سایت شما کند است و کیفیت پایینی دارد می توانید مراحل زیر را برای بهبود سرعت سایت خود انجام دهید:
از افزونه هایی استفاده کنید که کار می کنند و افزونه های زیادی را در سایت خود نصب نکنید. سایت با افزایش تعداد افزونه ها سنگین می شود و هر چه سایت سنگین تر شود کندتر می شود. برای جلوگیری از کاهش سرعت می توانید از افزونه هایی مانند Wp Rocket استفاده کنید و آنها را در سایت خود نصب کنید. در این افزونه کدهای CSS و JS شما که فضای زیادی را اشغال می کنند و باعث کندی می شوند کاهش یافته و به افزایش سرعت سایت کمک می کنند.
مقاله پیشنهادی: آموزش آخرین آپدیت Gtmetrix ابزار تحلیل سرعت سایت
همچنین CDN چیزی است که به افزایش سرعت سایت شما کمک می کند. شما می توانید نمونه های خارجی و داخلی CDN را برای سایت خود راه اندازی کنید و به افزایش سرعت سایت خود کمک کنید. حواستان باشد که گوگل جزو اولین بازدیدکنندگان سایت شماست و اگر سایت شما کند باشد، امتیاز منفی دریافت خواهید کرد.
ابزار Moz
Moz یک ابزار خوب و کاربردی در زمینه سئو است که هر وبمستری یکبار از آن استفاده کرده است. شاخص هایی مانند PA و DA یا Domain Authority و Page Authority شاخص های ارزشمندی هستند که توسط ابزار moz بررسی می شوند. می توانید افزونه Mozbar را در مرورگر کروم خود دانلود کنید، بنابراین می توانید بدون نیاز به رفتن به وب سایت به اطلاعات Mozbar دسترسی داشته باشید. همچنین، اطلاعات مفیدی از جمله میزان اسپم، تعداد بک لینک های سایت و غیره را دریافت کنید. البته، اگر می خواهید به ابزارهای Moz دسترسی کامل داشته باشید، باید مشترک شوید، اما می توانید اطلاعات فوق را در مورد سایت ها به صورت رایگان دریافت کنید.
ابزار Ahrefs
Ahrefs یکی از ابزارهای قدرتمند در زمینه سئو است که توسط هر سئو سایتی مورد استفاده قرار گرفته است. خدمات Ahrefs رایگان نیستند و برای استفاده کامل از آنها باید اشتراک داشته باشید، اما می توانید حجم خوبی از اطلاعات را به صورت رایگان دریافت کنید. این. با ahrefs می توانید اطلاعات مفید و خوبی در مورد امتیاز دامنه، تعداد بک لینک دامنه، لینک های فالو و بدون فالو، بک لینک های ساخته شده به سایت خود و غیره ارائه دهید. در صورت تمایل به عضویت در این سایت ها می توانید از خدمات ارائه دهندگان ایرانی استفاده کنید. و با پرداخت هزینه می توانید در این شرکت ها عضو شوید.
ابزار mobile friendly test
قبلا در مورد ریسپانسیو بودن سایت و اهمیت بالای آن صحبت کرده ایم. امروزه گوگل بالاترین امتیاز را به سایت هایی می دهد که سایت آن ها در گوشی های موبایل به خوبی نمایش داده می شود و به عبارتی ریسپانسیو هستند. با ابزار Mobile Friendly Testing Tool می توانید به راحتی تعیین کنید که آیا سایت شما موبایل فرندلی است یا خیر. این ابزار رایگان است و می توانید بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنید. همچنین، این سایت این امکان را به شما می دهد که یک کد برای بررسی سازگاری یا عدم سازگاری آن با موبایل ارائه دهید.
مقاله پیشنهادی: انواع حملات به وب سایت ها
ابزار SpyFu
SpyFu نیز ابزار مفید و خوبی است که می توانید برای سئو از آن استفاده کنید. اگر می خواهید رقبای خود را بررسی کنید، SpyFu ابزاری است که بینش عالی را در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعاتی مانند کلمات کلیدی مشترک، کلمات کلیدی برتر، رتبه سایت، لینک های داخلی و رقبا را به شما نشان می دهد.
سخن پایانی
ما سعی کرده ایم بهترین ابزار های رایگان سئو سایت را به تفصیل مورد بحث قرار دهیم و ابزارهای رایگان خوب را بررسی کنیم. اگر در زمینه سئو فعالیت می کنید، پیشنهاد می کنیم حداقل یک بار از ابزارهای بالا استفاده کنید. اگر تجربه استفاده از این ابزارها را دارید یا اگر ابزارهای مفیدتری می شناسید، لطفاً آنها را در قسمت نظرات با بهترین دوستان خود به اشتراک بگذارید. با تشکر از توجه شما به سئو لرن.
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم سال ها هست که در زمینه سئو فعالیت دارم. علاقه مند به زمینه دیجیتال مارکتینگ هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فر
دیدگاهتان را بنویسید