پارافریز چیست؟ (Paraphrase) آشنایی کامل + 4 نکته طلایی!
با بررسی کردن برای مبحث تولید محتوا برای سایت با روش های گوناگونی مواجه خواهید شد، روش هایی که هر کدام محتوایی با درجه کیفیت مختلف را برای شما ارائه میدهد. یکی از روش های تولید محتوا پارافریز هست. اگر با پارافریز آشنا هستید قطعا در بخش تولید محتوا برای سایت تجربه زیادی دارید ولی اگر نمیدانید پارافریز چیست با مقاله پارافریز چیست؟ (Paraphrase) همراه سئو لرن باشید…
در این مقاله قصد داریم اول به سوال پارافریز چیست؟ (Paraphrase) پاسخ بدهیم و در ادامه راهکار هایی مختلف برای پارافریز کردن صحبت کنیم.
پارافریز چیست؟ (Paraphrase)
در بخش نویسندگی روش های گوناگونی برای ایجاد محتوا هست، همانطور که گفته شد یکی از این روش ها پارافریز Paraphrase است. پارافریز چیست؟ پارافریز یعنی بعد از آن که یک محتوا را خواندید و توانستید آن را کامل درک کنید و با ساختاری متفاوت بنویسید یا در واقع آن را بازنویسی کنید پارافریز میگوییم. (پس از اینکه یک محتوا را پارافریز کردید باید پیام و مفهوم با منبع یکی باشد. در این صورت شما بدرستی پارافریز کرده اید.)
مقاله پیشنهادی: URL فارسی یا انگلیسی؟ کدام برای سئو سایت بهتر است؟
مثال: فرض کنید شما میخواهید یک پیامی را بصورت شفاهی برای یک یا چند فرد منتقل کنید، و شما پیام را از کسی دیگر دریافت کرده. قطعا برای اینکار با کلام و لحن، و روش های فکری خودتان صحبت کرده و آن پیام را منتقل میکنید حتی ممکن است به آن پیام شاخ و برگ دهید.
تا به اینجا متوجه شدیم که پارافریز چیست در ادامه میخواهیم بررسی کنیم که چرا این موضوع در سئو سایت اهمیت بالایی دارد.
اهمیت پارافریز Paraphrase در سئو
همیشه در تولید محتوا به این نکته اشاره کرده ایم سعی کنید محتوای یونیک داشته باشید. تولید محتوا یکی از بخش هایی هست که کمتر کسی به آن پرداخته است و از طرفی برای کاربران کاربردی و جذاب است.
یکی از روش های جذاب و یونیک در تولید محتوا پارافریز است. البته هیچ شباهتی بین منبع و شما نباشد و محتوای تولید شده وجود نداشته باشد.
پارافریز Paraphrase در بخش سئو اهمیت بالایی از این جهت دارد: به شما کمک میکند محتوایی را با توجه به منبع محتوا در کنار کپی نبودن محتوا، پیامی را از شما به نگاه کاربران منتقل میکند. این اهمیت ویژه پارافریز را در سئو نشان میدهد.
اکثریت محتواهایی که سایت ها منتشر میکنند نتیجه پارافریز از سایت های مختلف هستند. نویسنده ها معمولا از منابع مختلف الگو میگیرند و محتوای یونیک را منتشر میکنند.
انواع پارافریز Paraphrase (بازنویسی محتوا)
تا به اینجا متوجه شدیم که پارافریز چیست و اهمیت پارافریز در سئو چیست. زمانی که این موارد را یاد گرفتیم بهتر است با انواع پارافریز آشنا شویم. به کلی 4 نوع پارافریز داریم:
- تغییر اقسام کلمه، استفاده از معنی کلمه ها
- تغییر در ساختار جملات
- زیاد و کم کردن جملات
- نوشتن از درک مطلب
تغییر اقسام کلمه، استفاده از معنی کلمه ها
منظور ما از اقسام کلمه یعنی استفاده کردن از حالت های مختلف یک کلمه (مترادف ها و یا نزدیکترین کلمه ها به یکدیگر و…) با این وجود شما می توانید برای یک جمله یا یک کلمه، حالت مختلفی را بنویسید.
برای مثال:
نسخه اصلی: یکی از بخش های مهم در سئو لینکسازی داخلی است.
نمونه پارافریز شده (بازنویسی شده): یکی از اساسی ترین موارد در سئو (بهینه سازی سایت) لینکسازی داخلی هست که بدرستی انجام شود.
مقاله پیشنهادی: چگونه کلمه کلیدی مناسب پیدا کنم!
تغییر در ساختار جملات
این روش حالت های مختلف و زیادی دارد، شما میتوانید با جابجا کردن در بخش هایی از جمله، یک جمله جدید را درست کنید. البته یک نکته مهمی هست که باید رعایت کنید: زمانی که بخش هایی از جمله را در حال تغییر دادن هستید بهتر است از مترادف بعضی از کلمات استفاده کنید.
زمانی که شما یک مقاله را پارافریز میکنید باید یک محتوای تولید کنید که شباهت کمتری به محتوای منبع داشته باشد. متاسفانه بعضی از نویسنده ها با تغییر چند کلمه از جمله آن را انتشار میکنند. پس بهتر است محتوا را به خوبی بازنویسی کنید.
زیاد و کم کردن جملات
در این روش شما قسمت هایی از جمله را حذف میکنید ولی باید برای خوانایی آن مشکلی پیش نیاید، نگاه نویسنده ها به یک جمله ممکن است متفاوت باشد، بعضی از بخش های یک جمله ممکن است برای یک نویسنده جالب به نظر نرسد در واقع قابل حذف باشد.
شما با این روش خیلی آسان میتوانید یک جمله ایجاد کنید. نکاتی جالب در این روش از پارافریز گاهی اوقات به تنهایی میتوانید یک محتوای جدید تولید کنید و شاید حتی نیاز به دیگر روش های پارافریز نخواهید داشت.
بعد از اینکه با تمامی روش های پارافریز متوجه میشوید میفهمید که دارای پیچیدگی ها فراوانی هست که به سادگی نمیتوان محتوای جدید و یونیک استفاده کرد.
مقاله پیشنهادی: آموزش رپورتاژ نویسی
نوشتن از درک مطلب
یکی از بخش های مهم تولید محتوا، نوشتن درک خود از یک محتوا است. این بخش نکات و روش های مختلفی را دارد. در این روش شما یک یا چند محتوا را میخوانید و درک خود را از آن محتوا مینویسید که یکی از بخش های عالی در پارافریز است.
بازنویسی به روش درک مطلب پیچیدگی هایی را به پیش دارد اگر نتوانید پیام خود را به کاربران برسانید نه اینکه هیچ بازخورد مثبت را از کاربران دریافت نمیکنید بلکه ممکن است خسارت هایی به مجموعه تان وارد کنید.
تصور کنید که شما محتوا را پارافریز کنید، اگر نتوانید یک محتوا را بدرستی بازنویسی کنید و نکات را بدرستی به کاربران منتقل کنید، ممکن است باعث خرابی آن کالا یا وسیله شده و از سمت کاربران بازخورد منفی بگیرید یا حتی کار به شکایت بکشد!
کاربرد پارافریز چیست
Paraphrase در زبان فارسی معانی مختلفی مانند خلاصه نویسی، نقل قول غیرمستقیم، تشبیه نویسی، نقل قول و غیره دارد. در واقع، بازنویسی روشی است که معنای اصلی یک جمله را حفظ می کند در حالی که ساختار جمله با کمک مترادف ها و جملاتی با معنای مشابه تغییر می کند.
ترجمه بیشتر در ترجمه از و به انگلیسی استفاده می شود. به طور کلی نقل قول از نظر معنا عملی است که از آن به بازنویسی و بازنویسی جمله تعبیر می شود. توجه داشته باشید که جملاتی که تحت فرآیند واژگانی قرار گرفته اند باید معنای اصلی جمله را با ساختار و عبارت متفاوت حفظ کنند.
در زبان فارسی این فعل را بیشتر کسانی به کار می برند که به نوشتن می پردازند. برخی از افراد ممکن است افکار و ایده های خود را از کتاب هایی که خوانده اند دریافت کنند. یا گاهی تصمیم می گیرید از مطالب نوشته شده توسط شخص دیگری در متن خود استفاده کنید، اما قصد استفاده از همان عبارت را در کار خود ندارید یا قصد کپی برداری از آن را ندارید. از آنجایی که همه می دانند سرقت ادبی یک عمل بسیار ناخوشایند تلقی می شود، بنابراین ترجمه به عنوان راه حلی برای جلوگیری از سرقت ادبی محسوب می شود. یکی دیگر از کاربردهای این فرآیند استفاده از آن توسط دانش آموزان است. این ناحیه ای است که سایه نویسی نامیده می شود. این دانش آموزان باید به این موارد تسلط داشته باشند و یک نکته دیگر این است که به عنوان یک برنامه درسی لازم است که بر قسمت نگارش تسلط داشته باشند.
نتیجه گیری
اگر شما از پارافریز در مقاله هایتان استفاده کنید بهتر است تمامی نکاتی که گفته شد را رعایت کنید تا بتوانید یک مقاله عالی و بهتری را داشته باشید و هیچ ضرری را به کاربران نرسانید. امیدوارم به سوال شما (پارافریز چیست؟) به خوبی در این مقاله جواب داده باشم و شما را به خوبی راهنمایی کرده باشیم.
درباره مهدی فاتحی فر
مهدی فاتحی فر هستم سال ها هست که در زمینه سئو فعالیت دارم. علاقه مند به زمینه دیجیتال مارکتینگ هستم.
سایر نوشته های مهدی فاتحی فرمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آشنایی با انواع روش های سئو و تکنیک های آن
ورودی کم ولی هدفمند!
ویژگی های CMS خوب!
سایت هایی که میتوان در آن رپورتاژ آگهی رایگان منتشر کرد؟ 2023
فایل Robots.txt چیست؟
سئو کلاه سفید چیست؟ White Hat SEO
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنون از سایت خوبتون
لطف دارید ممنونم